Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Benvingut/da a la plataforma Participa 311 decideix.esparreguera.cat, si vols participar en algun procés ! - Registra't!

Acte públic de presentació Pressupostos Participatius 2024-2025

Setembre
05
2024
  • Biblioteca Municipal l'Ateneu
    Plaça Antoni Nin i Escudé, 1
    Esparreguera
  • 18:00 PM - 19:00 PM CEST
Avatar: Trobada oficial Trobada oficial

El dijous 5 de setembre tindrà lloc l'acte de presentació dels Pressupostos participatius 2024-2025 on s'exposaran les principals novetats d'aquesta quarta edició i es donarà conèixer el calendari i la temporització de les diferents fases del procés.

Els pressupostos participatius permeten a la ciutadania proposar i decidir a què es destinen 200.000 euros de les inversions que s'executaran amb càrrec al pressupost municipal. Aquesta nova edició incorpora importants novetats, ja que la vehiculació de les propostes i l'elaboració dels projectes que es presentaran a votació es farà a través dels espais de participació ciutadana i de cogovernança municipal existents com són els Comissionats i les Taules de participació. 

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir