Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Benvingut/da a la plataforma Participa 311 decideix.esparreguera.cat, si vols participar en algun procés ! - Registra't!
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Volem agrair la teva participació en el procés de Pressupostos Participatius 2020-2021. Com saps, mitjançant aquest procés s’ha obert a la decisió ciutadana part de les inversions municipals que s'executaran amb càrrec al pressupost municipal 2020 i 2021.

En relació a la teva proposta, volem informar-te que aquesta NO HA ESTAT ADMESA per la comissió tècnica atès que no acompleix els següents criteris previstos en les bases reguladores del procés:

  • La proposta presentada no és una proposta d'inversió d'acord amb la definició establerta a les bases reguladores del procés de participació.

No obstant, volem manifestar-te que la teva participació ha estat molt important per a l’Ajuntament i per això volem reiterar-te el nostre agraïment per les aportacions fetes en aquest procés de pressupostos participatius.

Crear tallafocs pròxims a habitatges C. Rial

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial Rebutjada
Autor/a de la proposta: Montse Data de publicació: 13/02/2020 Neteja de bosc com tallafocs en el carrer Pedro Pons, on s'inicia el camí a Mas D'en Gall a menys de 20 metres de habitatges. Suports: 0 Adhesions: 8
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir