Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Benvingut/da a la plataforma Participa 311 decideix.esparreguera.cat, si vols participar en algun procés ! - Registra't!

Començar a afegir projectes. Assigna com a mínim 140.000 € amb els projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Mínim 140.000 € Pressupost 200.000 €
Assignat 0 € Mínim 140.000 € Pressupost 200.000 €

Pressupost excedit

No es pot afegir aquest projecte perquè sobrepassaria el màxim del pressupost disponible. Si ho desitges, pots eliminar un projecte ja seleccionat per a poder votar d'acord amb les teves preferències.

Confirmar vot

Pressupost 200.000

Aquests són els projectes que has seleccionat per formar part del pressupost.

Votació

Espai polivalent_ Àgora Escola Pau Vila

L'escola compta amb dos vestíbuls polivalents que esdevenen punts de trobada, espais d'exposició, espais de treball... En definitiva, espais plens de vida escolar. Donada la seva ubicació i les múltiples funcionalitats, necessitaríem poder dotar-los d'un mobiliari i condicions que permetin l'aïllament temporal segons les necessitats i els diferents usos. Des de fa molts cursos és una idea que volem dur a terme però és una idea que sobrepassa les nostres possibilitats com a escola pública. Pensem que aquest espai permet l'alumnat formar-se en competències transversals com ara l'expressió oral, la capacitat d'aprendre i relacionar-se amb infants de diferents edats, entre altres. Un dels usos que actualment li hem donat és com a espai de trobada del Consell de Delegats i Delegades de l'escola i també acull les exposicions interactives que anem dissenyant al voltant de l'eix d'escola.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir