Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Benvingut/da a la plataforma Participa 311 decideix.esparreguera.cat, si vols participar en algun procés ! - Registra't!
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Volem agrair la teva participació en el procés de Pressupostos Participatius 2022-2023. Com saps, mitjançant aquest procés s’ha obert a la decisió ciutadana part de les inversions municipals que s'executaran amb càrrec al pressupost municipal. 

En relació a la teva proposta, volem informar-te que aquesta NO HA ESTAT ADMESA per la comissió tècnica atès que no acompleix els següents criteris previstos en les bases reguladores del procés:  

  • La proposta requeriria la intervenció d’una altra administració, atès que l’edifici de l’Ateneu és de la Generalitat de Catalunya. Per altra banda, l’ajuntament està realitzant una actuació en l’immoble, d’acord amb allò previst en el Pla d’Actuació Municipal (PAM): Rehabilitació de l’Ateneu 

https://plans-esparreguera.diba.cat/planes/pla-de-mandat/2019/tabla/unitat-responsable/urbanisme 

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/awardnotice.pscp?reqCode=viewDcan&idDoc=97228952&lawType=2 

No obstant, volem manifestar-te que la teva participació ha estat molt important per a l’Ajuntament i per això volem reiterar-te el nostre agraïment per les aportacions fetes en aquest procés.  

Esperem poder comptar amb tu en properes ocasions! 

Salutacions! 

Condicionament i promocionar l'Ateneu com a lloc de trobada pels joves Esparreguerins/es

Avatar: Roser Roser Rebutjada
Proposem que s'habiliti l'Ateneu com un espai de trobada pels joves del nostre poble. Oferint pel.lícules de tarda-vespre, jocs de taula, billar, futbolin, xerrades interessants per a joves, ... I una carta variada de plats convinats, entrepants, ... amb un cost accessible per a la joventut.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir