Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Benvingut/da a la plataforma Participa 311 decideix.esparreguera.cat, si vols participar en algun procés ! - Registra't!
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Volem agrair la teva participació en el procés de Pressupostos Participatius 2022-2023. Com saps, mitjançant aquest procés s’ha obert a la decisió ciutadana part de les inversions municipals que s'executaran amb càrrec al pressupost municipal 2022 i 2023. 

En relació a la teva proposta, volem informar-te que aquesta  HA ESTAT ADMESA per la comissió tècnica. Per aquest motiu serà sotmesa a votació dins del període comprés entre el 29 de juny i el 17 de juliol d’enguany, ambdós inclosos.  

Et reiterem el nostre agraïment per les aportacions que ens has fet arribar en aquest procés. 

Moltes gràcies! 


Plaques fotovoltaiques a la piscina municipal de Can Pasqual

Avatar: Josep Josep Acceptada
La instal·lació de plaques fotovoltaiques ajudaria a tenir una font d'energia sostenible per aquest equipament municipal, suposant un estalvi i la promoció de la utilització d'energies renovables.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir