Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Benvingut/da a la plataforma Participa 311 decideix.esparreguera.cat, si vols participar en algun procés ! - Registra't!
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Volem agrair la teva participació en el procés de Pressupostos Participatius 2022-2023. Com saps, mitjançant aquest procés s’ha obert a la decisió ciutadana part de les inversions municipals que s'executaran amb càrrec al pressupost municipal 2022 i 2023. 

En relació a la teva proposta, volem informar-te que aquesta  HA ESTAT ADMESA per la comissió tècnica. Per aquest motiu serà sotmesa a votació dins del període comprés entre el 29 de juny i el 17 de juliol d’enguany, ambdós inclosos.  

Et reiterem el nostre agraïment per les aportacions que ens has fet arribar en aquest procés. 

Moltes gràcies! 


Unificació de la senyalització podotàctil als passos de vianants del municipi

Avatar: Petjades de Colors Petjades de Colors Acceptada
Les persones amb ceguesa o baixa visió que utilitzen el bastó blanc per desplaçar-se, s’orienten amb les diferents rugositats del terra quan s’apropen a un pas de vianants per saber on es troba i quin és el punt de pas. A Esparreguera, en nombrosos passos de vianants podem trobar diferents criteris utilitzats pel que fa al paviment podotàctil, fet que dificulta l’orientació de les persones que necessiten fer-ne ús. Hi ha d’haver un encaminament previ, que et dirigeix cap el pas de vianants: és el paviment podotàctil indicador direccional, que té una mena de relleu amb esquerdes rectes i paral·leles d'una profunditat màxima de 5 mm. En el mateix pas de vianants trobem el paviment podotàctil d'advertiment, que té una mena de relleu amb cercles d'una altura màxima de 4mm que serveix com a advertiment a punts que poden ser un risc i és d’un color vermellós (útil per les persones amb visió reduïda). Pressupost aproximat: 20.000 euros

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir