Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Benvingut/da a la plataforma Participa 311 decideix.esparreguera.cat, si vols participar en algun procés ! - Registra't!
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Volem agrair la teva participació en el procés de Pressupostos Participatius 2022-2023. Com saps, mitjançant aquest procés s’ha obert a la decisió ciutadana part de les inversions municipals que s'executaran amb càrrec al pressupost municipal. 

En relació a la teva proposta, volem informar-te que aquesta NO HA ESTAT ADMESA per la comissió tècnica atès que no acompleix els següents criteris previstos en les bases reguladores del procés:  

  • L’ajuntament ha dut a terme una actuació als referits lavabos al primer trimestre de 2022.  

 

No obstant, volem manifestar-te que la teva participació ha estat molt important per a l’Ajuntament i per això volem reiterar-te el nostre agraïment per les aportacions fetes en aquest procés.  

Esperem poder comptar amb tu en properes ocasions! 

Salutacions! 

Arrenjament serveis públics Parc de la Vila

Avatar: Oscar Oscar Rebutjada
Actualment , el Parc de la Vila , no disposa de serveis públics , cosa que fa que els infants i joves que es reuneixen no tinguin un lloc preparat per fer les seves necesitats .Proposo arrenjar els serveis que hi ha i que fa anys ja estavan en funcionament. Es tracta de substituir les peces que están fetes malbé. L'obra tindria un cost de reparació d'uns 10000 euros.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir